Friday, July 27, 2007

NOSTALGIA MAJALAH UJANG # 01

Cover Ujang no 1
Back cover Ujang no 1
Cover Ujang versi Percuma yang penuh kontroversi...hehehe


14 comments:

tebuan tanah said...

cayalah brader!!!
inilah baru world!!!
haa..sapa2 yang kempunan nak tengok kaber ujang dulu tu ni ha...tenung la puas2 beb...
cover tu ujang sendri lukis...

tembakau said...

masa tu aku dok kg sg tua, selayang. aku jumpa kat kedai mamak dpan simpang nak masuk rumah, dgn x percayanya, eh-ujang, ehhh...majalah ujang. terus je beli.
isinya, fuhh...x percaya aku ada majalah sekelakar ni! bedek pulak abe oleh aie, sampai di panel diorng lalu kebun getah-
aku rasa meletup-letup nak memulakan sesuatu dgn hidup ni!
those were the days...

Amir Hamzah Hashim said...

tq tebuan tanah, terimakasih juga buat 'kawan' aku 'tembakau' yang sempat menerjah masuk ke alam blog aku. Mudah2an blog aku tak tergolong dalam blog yang di'pantau' oleh mata-mata ajaib.

animaTOT said...

Hahaha..Aku baru dapat satu copy yg macam real dari en amir. Tima kasey yang terhingga..Baru ingat nak letak cover majalah ni kat blog aku..rupanya ko dah letak dulu..(of course la) wakaka..

arramak enche tembakau la...
kartunis no 2 aku minat lepas enche Ujang. Few weeks before terfikir tembakau tade blog ke? rupanya dah ada..hehe..dengan pantas ku letak link kat blog aku (sori ibnukaduk..menceceh sini lak..ehe)

mentibang sungai said...

tembakau mana sambung kartini kembali kau...hihihii
buat love story la pulak...

tembakul said...

"dah ada la kartini 2, aku dah beli terbitan pts. hari tu aku tengik surat kaba, ada berita pasal kartunis tembakau join filem kala malam bulan mengambang"

tembaga said...

memang la dah ada Kartini Kembali. Kitorang nak "Kartini Lagi"

kartina kartika sani said...

masalahnya, tembakau bukan KARTINI. Dia KARTUNIS.

jonjenin said...

http://akujohan.blogspot.com/
ini blog aku yang tak semenggah...
kalo teringin nak singgah tu...singgsh la..
kalau tak teringin tu...teringin2 kan lahhh.hahahahaaaaa..(ketawa biol)

HENDRO D. LAKSONO said...

amir hamzah, terima kasih sudah mampir di blogku (kartunesia), salam hormat kami dari negeri seberang...

Amir Hamzah Hashim said...

Terimakasih saudara hendro d. laksono kerana sudi pula menyinggah di sini. Semoga terus dapat bersahabat serantau.

ujang said...

heh heh heh

jibra-un said...

Heh Heh Heh..
Blog ni macam makin ramai pengunjung jer..
Ke Komen sendiri-sendiri ni brader?

Anonymous said...

tlg... aku nk koleksi2 ni. kalo boleh yang bukan second hand la. kontek aku 019-5960370 man